Образив та хутко зник: Російський посол після демаршу польській владі виїхав з країни

Посол Росії в Польщі Сергій Андрєєв 26 березня – наступного дня після відмови прибути до польського Міністерства закордонних справ через інцидент із російською ракетою – поїхав на дев’ять днів за межі країни. Цю інформацію отримало МЗС Польщі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Gazeta.pl.

Зовнішньополітичне відомство зазначило, що посольство РФ у технічній ноті повідомило про відсутність Андрєєва в Польщі з 26 березня по 4 квітня. На цей час його обов'язки виконуватиме тимчасовий повірений у справах.

Виїзд російського посла журналістам прокоментував і голова польського МЗС Радослав Сікорський. «Пан посол Андрєєв сам надав докази своєї культури і професіоналізму. З того, що я чув, він вже покинув нашу територію», – сказав він.

Сікорський уточнив, що російського посла не висилали і сам він у відставку не йшов.

Заміна мосту? Росіяни майже добудували залізницю, яка з'єднає Маріуполь з Ростовом-на-Дону, - Андрющенко

четвер, 9 травень 2024, 9:23

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що залізниця, яка з'єднає Волноваху з Ростовом-на-Дону через Маріуполь, запрацює в кінці травня, на початку червня Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо". "За квітень і початок травня...

Окупанти просунулися по декількох напрямках на Донеччині. Зведення Генштабу Мапа бойових дій

четвер, 9 травень 2024, 8:39

Російські військові продовжили атакувати українських бійців по всій лінії фронту. Так у районі Старомайорського відбулося 19 атак, 45 на Авдіївському напрямку та 11 на Новопавлівському, розповіли в Генштабі ЗСУ. . Збройні сили Російської Федерації про...