Образився за образу скаженого члена підлеглого? Генерал Ромигайло, попри обіцянки командування "Північ", наказав звільнити бойового офіцера Ольгу Деркач, якої домагався маніяк-військком

Жертву сексуальних домагань, підполковника Ольгу Деркач хочуть звільнити з військового комісаріату Чернігівської області. Про це повідомила правозахисниця і журналістка Ольга Решетилова, зазначають Патріоти України.

За її словами, про відповідне рішення заявив виконуючий обов’язки командувача Оперативного командування “Північ” генерал Петро Ромигайло.

“Вчора Ромигайло заявив, що Деркач служити у військкоматі не буде і відправив її на атестацію для подальшого переведення на іншу посаду”, – зазначила Решетилова.

Тим часом в ОК ” Північ” офіційно заявили, що рішення про продовження служби в Чернігівському військкоматі або звільнення повинна приймати сама Деркач і звільняти її вони не планують.

“Продовження або припинення військової служби полковника Деркач у Чернігівському обласному центрі комплектування та соціальної підтримки залежить виключно від бажання чи небажання самого полковника Деркач. Законодавством не передбачено підстав для її переміщення в іншу військову частину або розірвання з нею контракту за даних обставин”, – йдеться у відповіді командування від 8 лютого.

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...

"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...