Обстановка незабаром загостриться: У США дали прогноз про розвиток ситуації на фронті та терміни закінчення війни

Американська влада вважає, що найбільш активна і гаряча фаза війни припаде на липень. Про це пише «Телеграф» із посиланням на співрозмовника в дипломатичних колах, передають Патріоти України.

«США хочуть максимально наситити Україну зброєю за найближчі місяці. Якраз за місяць запрацює ленд-ліз, тому активні бойові дії почнуться десь у липні, зокрема, і контрнаступальні», — сказало джерело видання.

Водночас воно зазначило, що закінчення війни у Штатах прогнозують десь у вересні-жовтні. Якщо до того часу не вдасться завдати військової поразки росії в Україні, то на українців чекатиме позиційна війна. І терміни завершення такої «війни на виснаження» буде складно назвати.

Також співрозмовники видання прокоментували можливість переговорів із ворогом. На їхню думку, і Україна, і рф поки що очікують на результати битви за Донбас, а вона, судячи з усього, затягується, адже війська путіна, ймовірно, втратили можливість ведення ефективних наступальних операцій як мінімум на місяць.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...