Обстріли і нова техніка у районі Чорнобаївки: У Генштабі розповіли про активність росіян на півдні

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли оперативну інформацію про ситуацію на основних напрямках півдня. На Новопавлівському, Криворізькому, Херсонському та Запорізькому напрямках противник продовжує обстріли підрозділів українських військ. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ за 20 травня, передають Патріоти України.

На Південнобузькому та Таврійському напрямках підрозділи окупантів основні зусилля зосереджують на утриманні зайнятих рубежів, веденні розвідки, інженерному обладнанні позицій та логістичному забезпечені підрозділів.

Росіяни продовжують інженерні роботи з обладнання другої лінії оборони. Щоб перешкодити наступу українських підрозділів загарбники замінували міст через річку Інгулець в районі Давидового Броду.У рамках комплектування підрозділів, які зазнали втрат, у районі славнозвісної Чорнобаївки противник здійснив переміщення близько 130 одиниць військової техніки. На Таврійському напрямку ворог проводив заходи з логістичного забезпечення військ.

У ГУР Міноборони розповіли про втрати окупантів після атаки на аеродром у Джанкої

четвер, 18 квітень 2024, 13:17

Унаслідок атаки ЗСУ на військовий аеродром у тимчасово окупованому Джанкої були знищені або уражені пускові установки ЗРК С-400, радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО, а також апаратура спостереження за повітряним простором. Про це пові...

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...