Обстріли як на початку вторгнення більше не повторяться, - Олександр Коваленко

Росіяни вже понад три місяці намагаються захопити наші території. Вони обстрілюють мирні міста та вбивають наших людей. Разом з тим у ворога закінчуються ресурси, а ЗСУ потужно тримають оборону. Тож наразі не слід очікувати таких потужних обстрілів, як це було на початку. Про це сказав військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

"Всі ми дуже добре пам'ятаємо перші ракетні обстріли наприкінці лютого – початку березня. Тобто, на початку повномасштабного вторгнення. Вони ніколи не повторяться", – переконаний Коваленко.

Загроза обстрілів залишається

Він наголосив, що російські окупанти уже не мають тих ресурсів, щоб повторити такі ракетні обстріли. Однак не варто поки сподіватися, що вони скоро припиняться по території України взагалі. "Ракет буде у них достатньо, щоб не лише влучати до Києва, а й до Ужгорода, Львова та інших міст України", – додав фахівець.

І уточнив, що у ворога залишилося ще дуже багато саме радянських ракет, які мають дальність польоту у понад тисячу кілометрів, однак їхня точність – дуже сумнівна. Разом з тим, сучасного озброєння у країни-агресорки стає все менше, а виробляти його вже не можуть.

Джерело: 24 канал

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...