Обирався від "Партії регіонів": Ще один чиновник на Харківщині працює з окупантами

Староста Лісностінківського старостинського округу Микола Чашка-Ратушний став помічником "начальника Курилівського територіального відділу" і знімається на відео окупантів, інформують Патріоти України.

Росіяни показали Миколу Чашку-Ратушного на пропагандистському відео, де хизувалися тим, що забрали у директорки Лісностінківського ліцею комп'ютерну техніку навчального закладу.

"Колишня директорка ліцею утримувала вдома шкільне обладнання, стверджуючи, що воно належить лише їй. Але на техніці збереглися інвентарні номери, за якими вдалося з'ясувати їхню належність навчальному закладу. Все вкрадене було вилучено та повернуто до ліцею", — розповіли посіпаки росіян.

На відео вони показали "начальника Курилівського територіального відділу" Миколу Чашку-Ратушного, до кабінету якого принесли компʼютерну техніку. До окупації чоловік був старостою Лісностінківського старостинського округу (входять пʼять сіл) Курилівської громади (Купʼянський район). У 2010 році Миколу Чашку-Ратушного обирали Лісностінківським сільським головою, тоді він був членом "Партії регіонів".

"Завдяки правоохоронним органам військово-цивільної адміністрації, до навчального закладу Лісної Стінки буди повернуті ноутбуки та печатки, які не зовсім законно зберігалися у директора школи. Усе повернене в нормальному, якщо не сказати навіть більше — в ідеальному стані. Все це майно буде використовуватися під час навчально-виховних заходів нашого навчального закладу", — повідомив "герой" пропагандистського відео Чашка-Ратушний.

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...