"Очевидно, що йому було погано": Представник української делегації прокоментував госпіталізацію Лаврова на саміті G20

Під час саміту G20, який проходив на Балі 15-16 листопада, місцева преса повідомила, що міністр закордонних справ Росії Сєргєй Лавров був госпіталізований через погане самопочуття, передають Патріоти України.

В МЗС РФ цю інформацію намагалися спростувати, але, за словами представника української делегації Василя Гамяніна, ймовірність перебування кремлівського дипломата в індонезійській лікарні є досить високою. Про це він розповів в інтерв’ю Liga.net.

За словами Гамяніна, російський міністр уникав масових заходів, пов’язаних із самітом. Більшість світових дипломатів теж не мали великого бажання спілкуватися з Лавровим, обмежуючись привітаннями та кількома фразами. Повноцінну зустріч з ним провели лише представники Китаю.

Що стосується інциденту з госпіталізацією, то Гамянін підтвердив його правдивість, але не став спекулювати щодо стану здоров’я глави МЗС Росії.

“Цей Tik-Tok, де Захарова до нього прийшла… Це відео в лікарні зняли, на віллі для ВІП-пацієнтів. Після саміту Лавров теж заїхав до лікарні, а вже потім вирушив додому. Це інформація від місцевих інсайдерів. Можливо, вони теж щось прикрашають, тому не стверджуватиму на 100%. Але те, що він почувався погано, очевидно”, – заявив український дипломат.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...