Очікують диверсій від Росії? Німецький спецназ відправлять охороняти об'єкти на Балтиці, - ЗМІ

У зв'язку із загрозами диверсій спецпризначенців, що спеціалізуються на боротьбі з тероризмом, німецький спецназ GSG 9 буде перекинуто на Балтику. Вони займуться охороною підводної інфраструктури в Балтійському і Північному морях, передають Патріоти України з посиланням на Tagesschau.

За даними видання, рішення про розміщення спецпризначенців у місті Нойштадт на Балтійському морі, ухвалила особисто міністр внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер.

"За рахунок такого місцеперебування підрозділ зможе швидше реагувати на кризові ситуації як у морях, так і на півночі Німеччини", - йдеться в повідомленні.Видання також зауважило, що Німеччина регулярно фіксує активність "російських шпигунських кораблів", які "картографують мережу трубопроводів та інших підводних ліній на дні Північного і Балтійського морів".

Розраховували на ефект несподіванки: Таврійські десантники відбили масовану атаку на Курахівському напрямку, ворог кинув у бій 25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:25

25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків виїхали на штурм позицій 79-ої окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, що тримає оборону на Курахівському напрямку, передають Патріоти України. . Досягнути раптовості окупантам не вдалось — колони ...

Німеччина більше не передаватиме Україні важку військову техніку. Стратегічного контрнаступу ЗСУ не буде, - BILD

неділя, 13 жовтень 2024, 22:40

Німеччина не збирається більше передавати Україні велику військову техніку, крім уже заявленої. Таким чином, після відправки 18 танків Leopard 2 подальших поставок не буде, хоча у Бундесверу в наявності близько 300 таких танків. Те саме стосується й ін...