Очільник братньої країни показав, з ким його серце: Президент Литви у Києві поїв у піцерії ветеранів

Президент Литви Ґітанас Науседа відвідав Pizza Veterano в Києві. Про це повідомив у Facebook засновник піцерії, ветеран російсько-української війни Леонід Остальцев, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні у нас був президент Литви.

Ця невелика, європейська країна є найактивнішим союзником України в боротьбі із расією. Литва добре пам'ятає роки окупації совком і саме тому вони всіляко допомагають і підтримують нас, нашу армію, наших ветеранів і наш спротив російській агресії.

Коли я дізнався, що президент хоче провести неофіційну зустріч із українськими ветеранами в нас, то я подумав, що буде класно зробити всі піци і брускети у традиційних кольорах Литовського прапору.

Це найменше, що ми можемо, враховуючи рівень допомоги цієї держави. Нагодували й подякували", - написав Остальцев.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...