Очільник Пентагону вдруге від початку війни поговорив із Шойгу: у Міноборони США повідомили деталі

У п'ятницю, 21 жовтня, міністр оборони США Ллойд Остін та міністр оборони країни-агресорки Сергій Шойгу провели другі від початку повномасштабного вторгнення РФ переговори. Головною темою була війна в Україні, передають Патріоти України.

"Сьогоднішні переговори Шойгу з головою Пентагону – другі від початку спецоперації в Україні. Минулі були у травні, тема обговорення тоді була тією ж - актуальні питання міжнародної безпеки, включаючи ситуацію в Україні", - пишуть пропагандистські ЗМІ. У Кремлі деталей розмови не розкривають.

Також багатослівною не була і американська сторона. На сайті Міноборони США поінформували, що Остін під час розмови із Шойгу підкреслив "на важливості збереження ліній зв’язку" під час війни.

"21 жовтня міністр оборони США Ллойд Дж. Остін III провів телефонну розмову з міністром оборони Росії Сергієм Шойгу. Остін наголосив на важливості збереження ліній зв’язку в умовах війни проти України, яка триває", - коротко прокоментували розмову міністрів двох країн.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...