Очільницю Мінфіну США під час візиту до Китаю почастували... галюциногенними грибами

Очільницю Мінфіну США під час візиту до Китаю почастували галюциногенними грибами

Міністерка фінансів США Джанет Єллен під час візиту до Китаю побувала на вечері в ресторані традиційної кухні, де подавали галюциногенні гриби. За її словами, жодного негативного ефекту вона не відчула, передають Патріоти України.

“Смачна була страва з грибами. Я не знала, що ці гриби мають галюциногенні властивості. Я дізналася про це пізніше", - сказала Єллен про вечерю, яку вона мала з кількома людьми в ресторані, який спеціалізується на традиційних стравах південно-західної частини Китаю.

Джанет Єллен пожартувала, що в неї не було дивних видінь, і зауважила, що “якщо гриби правильно приготувати, що, я впевнена, сталося в цьому чудовому ресторані, вони не мають ефекту”.

"Нам усім сподобалися гриби, ресторан, і ніхто з нас не відчув жодних негативних наслідків після їх вживання”, — додала вона.

Гриби, про які йде мова, китайці називають "цзянь шоу цин". Назва походить від однієї з їх характерних властивостей: внутрішня поверхня гриба синіє під тиском, у тому числі в процесі різання. Вони вважаються отруйними і можуть викликати галюцинації.

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...