Очолював колону на параді у Москві: ЗСУ ліквідували російського підполковника (фото)

Втрати ворога за понад 8 місяців війни становлять близько 80 тисяч військовослужбовців. Також стало відомо 13 листопада, що відправився на концерт до Кобзона Сєргєй Кошелєв, який служив у ворожих повітряно-десантних військах, інформують Патріоти України.

З параду був мобілізований просто в могилу

Про смерть ворожого підполковника повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан. Він зазначив, що Кошелєв служив у 137 повітряно-десантному полку та брав участь у параді до Дня Перемоги на Красній площі. "В Україні демобілізувався підполковник ВДВ Кошелєв Сєргєй зі складу 137-го повітряно-десантного полку. У травні 2022 року очолював колону десантних бойових машин БМД-4М на параді до Дня Перемоги", – написав український вояка.

У своєму тексті він послався на сестру Кошелєва Татьяну та сказав, що саме вона про це заявила. Відомо, до речі, що Татьяна Кошелєва – російська волейболістка та чемпіонка світу, яка зараз грає в італійській команді Megabox Vallefoglia. Свого уже покійного брата вона називала гордістю "атчізни та гасударства" та ні слова не говорила про вбитих українців чи звірства росіян на наших територіях.

Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...

"Це складна історія": 10-річна дівчинка запитала Туска, чому НАТО не відправить війська в Україну

четвер, 9 травень 2024, 22:15

Північноатлантичний Альянс не хоче відправляти свої війська в Україну, бо вважає, що це може призвести до ядерної війни. Про це сказав прем'єр-міністра країни Дональд Туск у розмові з 10-річною дівчинкою. Дитина запитала у нього, чи не можна відправити...