Очолив інститут "Діалог цивілізації" в Німеччині: Журналісти розповіли про агента Кремля у Європі (відео)

Росія б'є по Україні не тільки за допомогою ракет, а й інформації. Але нашій країні російські пропагандисти з тріском програли, зазначають Патріоти України.

Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, на Заході інформаційна війна ще тліє. Діє ціла мережа організацій, які плодять в Європі фейки. Володимир Якунін - ключова ланка в російській дезінформаційній кампанії в Європі. "Він працював саме з політиками, з лідерами, з керівниками, з лідерами думок, з лідерами бізнесу в цих країнах", - говорить Агія Загребельська, експерт з антикорупційних питань.

У самій Росії він відомий як екс-президент РЖД, яка шокує масштабами свого злодійства. У 2015 році залізниці і навіть крісло сенатори він проміняв на можливість стати великим пропагандистом.

Для кампанії з дезінформації в тилу ворога у Якуніна є досвід з КДБ. 22 роки свого життя, за його словами, він присвятив розвідці.Його навіть називали найбільш наближеною людиною до Володимира Путіна.

Зазначається, що просуває російський імперіалізм Якунін через кілька організацій, які розкидані по всій Європі. Російський КДБіст очолив інститут "Діалог цивілізації" в Німеччині, а на пару з дружиною вони створили однойменний фонд, який фінансує різні проекти.

Активну пропагандистську роботу Якунін веде і у Франції через асоціацію "Франко-російський діалог". Зараз вона виправдовує війну РФ в Україні. Крім того, Якунін просуває антиамериканську повістку. Дезінформувати Європу Якунін може і далі, адже проти нього так і не ввели санкції. А США зробили це ще в 2014 році.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...