"Оч.умелые ручки" заважають: РФ відклала повернення у стрій атомного крейсера "Адмирал Нахимов"

На початку січня цього року Кремль заявляв, що максимум до кінця 2021 року до складу ВМФ РФ повернеться атомний крейсер "Адмирал Нахимов", котрий нарешті пройде увесь цикл модернізації, що стартував ще в 2013 році, інформують Патріоти України.

При цьому, за даними російських ЗМІ, в результаті модернізації "Адмирал Нахимов" має стати носієм гіперзвукових ракет "Циркон", ракет "Оникс" и "Калибр". Загальна кількість таких ракет в боєзапасі корабля має складати 70 одиниць, проти 20 ракет П-700 "Гранит" у попередній модифікації корабля.

Тепер Кремль робить інші заяви: агентство ТАСС заявило, що "Адмирал Нахимов" повернеться в стрій відкладається щонайменше до 2023 року, причина – "проблеми з підрядниками". При цьому "Севмаш" як головний виконавець робіт, таку інформацію коментувати взагалі відмовляється.

РФ прагне повернути до строю ті великі бойові кораблі, що були збудовані ще за часів СРСР та були призначені для ведення операцій в океанській зоні. Але на шляху втілення цього задуму Кремль постійно зазнає фіаско.

Є велика загроза: Кордон із РФ і Білоруссю треба мінувати вже зараз, - польський генерал Скшипчак

вівторок, 30 квітень 2024, 8:59

Колишній командувач сухопутних військ Польщі генерал Вальдемар Скшипчак заявив, що хоча конфлікт Росії з НАТО здається йому малоймовірним, на кордоні з РФ та Білоруссю треба побудувати укріплення та робити мінні поля вже зараз. Про це він сказав в інте...

"Зайнявши цю висоту, противник зможе з неї працювати": Офіцер ЗСУ розповів про наслідки в разі окупації Часового Яру

вівторок, 30 квітень 2024, 8:48

Якщо окупаційним військам Росії вдасться захопити Часів Яр на Донеччині, то місто стане для ворога вихідним рубежем на Костянтинівку. ЗСУ будуть змушені відтягнути свої вогневі засоби. Про це в інтерв'ю УП розповів замкомбата 5-ої штурмової бригади та...