"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic.

Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише автомобілями. А ось його гості повинні перебувати на карантині перед зустріччю з ним. Це пов'язано з тим, що Путін "любить життя і одержимий ідеєю безсмертя".

Варто зауважити, що російському диктатору невдовзі виповниться 72 роки. При цьому середня тривалість життя чоловіків у Росії - 67 років.

За даними видання, російське МОЗ вимагає від науково-дослідних інститутів звітів щодо розробок у галузі боротьби з сенсорними та когнітивними розладами. Вони також вивчають методи боротьби з клітинним старінням, остеопорозом та спробами зміцнити імунну систему.

"Одержимість президента конфіденційністю можна частково пояснити тим, скільки зараз росіяни знають про особисте життя його улюбленого диктатора Йосипа Сталіна", - сказано у статті.

"Вони провели випробування": Експерт розповів, що випускає оборонний завод в Іжевську і чим це загрожує ЗСУ

субота, 5 жовтень 2024, 23:40

РФ модернізують БпЛА типу "шахед", а також значно збільшують їх виробництво. Українські захисники мають бути готовими до того, що ці дрони стануть більшою проблемою, адже їх буде дедалі складніше збивати.Про це розповів авіаексперт Костянтин Криволап ...

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...