"Одеса та Харків - "споконвічно російські": У лавах СБУ викрили завзяту путіністку (фото)

Правоохоронці викрили у лавах Служби безпеки України прихильницю так званого «руского міра». Про це у вівторок, 17 січня, повідомили у Держбюро розслідувань, передають Патріоти України.

Підозрюваною виявилася заступник начальника фінансово-економічного відділу Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз СБУ. «Жінка публічно виправдовувала війну Росії проти України та всіляко заперечувала окупацію українських територій. На своєму робочому місці вона намагалася переконати колег у тому, що війна, яку розпочала Росія в Україні ще у 2014 році, є „внутрішнім громадянським конфліктом“. Також вона стверджувала, що українські міста Харків та Одеса „споконвічно російські“, — розповіли у ДБР.

Відповідно до ч. 3 ст. 436−2 Кримінального кодексу України (виправдання, визнання правомірної, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників, вчинене посадовцем), затриманій загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...