Одесу було обстріляно з території Криму: Голова ОВА розповів подробиці

Обстріл Одеської області 30 квітня російські окупанти влаштували з ракетного комплексу "Бастіон" з території окупованого Криму. На щастя, постраждалих немає. Наразі в Одеській області проводяться протидиверсійні заходи. Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко, передають Патріоти України.

"Сьогодні ворог наніс ракетний удар з території тимчасово окупованого Криму береговим ракетним комплексом "Бастіон". Злітно-посадкова смуга аеропорту Одеси зазнала руйнації. Дякувати Богу, ніхто не постраждав", – розповів Марченко.

"В області проводяться протидиверсійні заходи. Вони виконуються для того, щоб забезпечити максимальну безпеку мешканців Одещини на період подовженої комендантської години. Прошу поставитися з розумінням", – додав голова області.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...