Одіозний нардеп Брагар, який пропонував продати собаку за газ, несподівано отримав високу посаду у ВР

Скандально відомий народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар, який який пропонував пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за газ, очолив Комітет з питань свободи слова замість Нестора Шуфрича. Про це повідомив нардеп від "Голосу" Ярослав Железняк, передають Патріоти України.

"Замість нього (Нестора Шуфрича. – Ред.) зараз в.о. голови Комітету свободи слова буде Євген Брагар", – написав Железняк. Він зауважив, що у цьому Комітеті що окрім самого Брагара залишається лише ще один депутат – Сергій Швець.

Євген Брагар до цього був першим заступником голови Комітету з питань свободи слова.

Чим відомий нардеп Брагар

Нагадаємо, що Брагар прославився 2020 року на одному з ток-шоу своїм зверненням до пенсіонерки, якій порадив "продати собаку елітної породи", щоб заплатити за комунальні послуги.

Після цього у соціальних мережах спалахнуло жваве обговорення поради. Розкритикували слова народного обранця і у "Слузі народу".

2021 року нардепа Брагара зупинили патрульні, бо запідозрили його у наркотичному сп’янінні. Сам депутат заперечив, що був за кермом під наркотиками, і звинуватив копів у вимаганні хабара.

Після цього скандалу Брагару повернули водійське посвідчення, а патрульних покарали. Поліцейським, які зупинили одіозного нардепа, оголосили догану. Їхнього начальника – командира роти, понизила на посаді.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...