Одкровення з "алькову" президента: Юлія Мендель розповіла про подальшу долю Коломойського, Медведчука та Фірташа

Зі слів Юлії Мендель, відбувся удар по трьох дуже відомих людях, які представляють величезні фінансові групи.

Санкції, які США ввели проти українського бізнесмена Ігоря Коломойського, – це лише початок. Таку думку висловила прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель у інтерв'ю виданню "Гордон".

З її слів, відбувся удар по трьох дуже відомих людях, які представляють величезні фінансові групи. Серед них: кум президента РФ, народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Віктор Медведчук, бізнесмени Дмитро Фірташ та Ігор Коломойський.

"По Коломойському, ти маєш на увазі, ударили Штати?" – уточнила журналістка.

"Ні, чому? Так, санкція визначена, яка є більше символічною і свідчить, що у них є докази його корупції, оскільки там звучить чітко слово "корупція". Я думаю, що це не кінець. Думаю, це початок", – сказала Мендель.

Вона нагадала, що в Україні трьом колишнім топменеджерам "Приватбанку", співвласником якого був Коломойський, оголосили підозру в розтраті 137 млн грн.

Журналістка уточнила, чи варто очікувати українських санкцій проти Коломойського.

"Ну, подивимося", – сказала Мендель, але не стала відповідати на уточнювальні запитання.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...