Одна із двох платформ паралізована: У ЗСУ розповіли про наслідки для РФ від удару по порому в порту "Кавказ"

У Військово-морських силах Збройних сил України вважають, що знищення російського порома "Конро Трейдер" у порту "Кавказ" Краснодарського краю РФ, означає, що одна із двох платформ для завантаження вагонів паралізована, передають Патріоти України.

"Враховуючи, де затонув пором, це паралізує одну із двох платформ для завантаження вагонів - це по-перше. По друге - завантажувати їх нема куди, оскільки два інших російських залізничних поромів також не готові до експлуатації. Один з них перебуває в ремонті, а другий - "Славянин", який був пошкоджений, взагалі перебуває в Азові на якорі в очікуванні ремонту", - розповів в етері "Еспресо" речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Він не уточнив, чим саме був уражений пором. Водночас зазначив, що така робота вимагає якісної підготовки та майстерності. "Головне - це результат. Окрім того, не слід забувати, що там з боку росіян серйозна протидія, і ППО там знаходиться у великій кількості. Тому це завдання з величезною "зірочкою", - сказав Плетенчук.

На концерті Кобзона підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 серпня

вівторок, 27 серпень 2024, 8:07

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.08.24 орієнтовно склали:

Пекін та Київ тішаться, Москва скреготить зубами: Гарріс обходить Трампа і збільшує шанси демократів на вибори у Конгрес

вівторок, 27 серпень 2024, 7:59

Демократи цієї осені знов можуть отримати більшість в палаті представників та Сенаті. Віцепрезидентка Камала Гарріс має 55% шансів перемогти колишнього президента Дональда Трампа у президентських перегонах в США. Про це свідчать результати прогнозу Dec...