Одна схема, одні учасники: Депутат ОПЗЖ захистив кандидатську з такими ж фальсифікаціями, що й у Киви (відео)

Депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Віктор Чорний у березні 2021 року з фальсифікаціями захистив кандидатську дисертацію у Міжрегіональній академії управління персоналом (МАУП). Про це повідомляє журналіст Данило Мокрик у сюжеті Bihus.Info, передають Патріоти України.

Заступником голови Спеціалізованої вченої ради у Чорного був Володимир Гурковський – науковий керівник Іллі Киви. Автор розслідування вказує, що Чорний подав до своєї дисертації довідку про практичне дослідження, як і Кива, з очевидно підробленим підписом Ольги Руденко.

На запитання журналістів щодо підробки документів Чорний відповів: «Я не знаю такого, що в мене є якесь щось, що не відповідає законодавству України». Крім того, Чорний услід за Кивою подав у науковій роботі посилання на сфальсифіковану збірку матеріалів науково-практичної конференції у МАУП у 2018 році. Журналісти дослідили збірку і не виявили там вказаних матеріалів Чорного, що підтвердила й координаторка конференції Оксана Пархоменко-Куцевіл. А сам депутат заявив, що вона «щось наплутала».

Мокрик додав, що розміщував файли з дисертаціями Киви та Чорного на сайтах вишів один і той же автор «DOVGAL».

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...