Одна справа з кумом на двох: Глава Офісу президента Богдан хоче домогтися арешту всіх активів Порошенка

Андрій Богдан продемонстрував, що має спільні цілі і вірогідну координацію дій зі своїм також люстрованим, але менш везучим кумом - головним юристом Януковича, Андрієм Портновим

Глава Офісу президента України хоче, щоб ГПУ наклала арешт на все майно Петра Порошенка, повідомляють Патріоти України з посиланням на "theБабель".

Голова Офісу президента Андрій Богдан просив генпрокурора Юрія Луценка ініціювати арешт активів колишнього президента Петра Порошенка, а також заводу "Кузня на Рибальському" (проданий Сергію Тігіпку) і телеканалу "Прямий" (належить Володимиру Макеєнку), повідомляють Патріоти України з посиланням на "theБабель".
Про це видання пише з посиланням на джерело у вищому керівництві ГПУ.
Це ж джерело розповіло, що Луценко відмовився, аргументувавши тим, що "попередня влада теж натякала йому, що непогано було б накласти арешт на активи медіагрупи «1+1», і він відмовився".
Луценко підтвердив, що часто спілкується з Богданом про стан кримінальних проваджень.
"Чи часто говорю ні? Буває", - сказав він.
Богдан нібито пропонував ініціювати арешт активів Порошенка й одному із заступників генпрокурора Сергію Кізю. Той також відмовився, і тепер його кандидатуру не розглядають на посаду генпрокурора після обрання нової Верховної Ради.
Раніше повідомлялось, що Володимиру Зеленському хтось з оточення наполегливо пропонував реабілітувати та взяти на роботу такого досвідченого професіонала як Андрій Портнов. Однак гарант наразі відмовив. Далі побачимо.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...