Одна "Стугна" - мінус 7 окупантів: Українські захисники показали яскраві кадри роботи на полі бою

Захисники України щодня знищують військову техніку та російських окупантів на всіх напрямках фронту. В одному із населених пунктів воїни Збройних сил України завдали потужного удару по противнику з ПТРК "Стугна", передають Патріоти України.

Операцію провели бійці 58-ої окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського. Відео оприлюднили на Facebook-сторінці бригади у п'ятницю, 17 червня."Вкотре наші бійці точно і професійно знищують ворога, не залишаючи жодного шансу на виживання", – сказано в повідомленні.

Внаслідок удару було ліквідовано мінометний розрахунок ворога, в яких входило семеро російських військовослужбовців.Крім того, українські бійці знищили склад мін та міномет окупантів.

"Стугна-П" – український протитанковий ракетний комплекс (ПТРК) другого покоління розробки київського конструкторського бюро "Промінь". Відомо, що комплекс напівавтоматичний, система наведення лазерного променя. Бити з ПТРК можна ракетами калібру 130 мм або 152 мм із різними бойовими частинами. Існує можливість дистанційного керування комплексом за допомогою пульта з відривом до 50 метрів.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...