Одна з найбагатших країн світу в жалобі: Помер емір Кувейту

Емір Кувейту шейх Сабах аль-Ахмед аль-Джабер ас-Сабах, котрий займав престол з 2006-го, помер у віці 91 року. Про це повідомив у вівторок телеканал Al Arabiya з посиланням на заяву канцелярії еміра, зазначають Патріоти України.

Як зазначається, незадовго до офіційного оголошення про смерть монарха кувейтське державне телебачення перервало пряму трансляцію і почало транслювати аяти з Корану, що відбувається в аравійських монархіях у разі смерті найбільш високопоставлених членів правлячої династії.

22 липня інформаційне агентство Kuna повідомило, що шейх Сабах направляється в США для лікування. Воно також вказало, що 18 липня він був госпіталізований в Кувейті для проходження медичного обстеження, після чого правителю була проведена успішна операція. У зв'язку з госпіталізацією глави держави наслідний принц шейх Наваф аль-Ахмед аль-Джабер ас-Сабах був наділений низкою владних повноважень.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...