Однак гарантувати не став: Трамп не виключив, що приїде на Парад Перемоги до Москви в 2020 році

Помічник президента РФ Юрій Ушаков заявив, що російська сторона поки не отримувала відповіді на запрошення Дональда Трампа на святкування Дня Перемоги.
Дональд Трамп. Фото: Рейтерс.

Президент США Дональд Трамп не виключив можливості того, що він відвідає Парад Перемоги в Москві в наступному році. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на американський телеканал CNN.

"Трамп заявив журналістам цього ранку, що він розглядає можливість поїздки в Москву в травні (на Парад Перемоги - Ред.)", - йдеться в повідомленні. Напередодні помічник президента РФ Юрій Ушаков заявив, що російська сторона поки не отримувала відповіді на запрошення Трампа на святкування Дня Перемоги в Москву 9 травня.
Разом з тим він зазначив, що в ході бесіди президента РФ Володимира Путіна і Трампа в Осаці останній "досить позитивно реагував на запрошення". "Але конкретної відповіді ми ще не отримували", - сказав Ушаков.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...