Однак якість не гарантують: У РФ робитимуть власні смартфони та комп'ютери

Через рішення найбільших виробників техніки призупинити постачання у РФ, в країні-ізгої хочуть налагодити виробництво власних смартфонів і комп'ютерів, передають Патріоти України.

Власне, вони вже виробляються, цитують РосЗМІ слова депутата Держдуми Олександра Хінштейна. Депутат зазначив, що "елементна база вітчизняних виробників" в змозі швидко наростити виробництво мікроелектроніки. І підкреслив, що в країні для цього все нібито є.

"Наскільки швидко, наскільки якісно – питання окреме. Так, звичайно, без цього неможливо...", – наводить цитату депутата джерело.

Google перестала ліцензувати Російські Android

Про це стало відомо ще в кінці березня. Інакше кажучи, російські техкомпанії більше не мають права випускати Android-смартфони з Android і GMS (сервіси від Google) для російського ринку.

Ще раніше депутат Держдуми Марія Бутіна продемонструвала російський смартфон AYYA T1, який був покликаний повністю замінити продукцію Apple. Однак чомусь є підозра, що він не став масовим комерційним продуктом.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...