Однак отримають нескоро: Ресурси ОРДО розсекретили суми виплат найманцям після підвищення "зарплат"

Телеграм-канал @dontel, який висвітлює події в ОРДО, з посиланням на джерела повідомляє, що за попередніми даними рядові члени НЗФ після так званого підвищення зарплат, в середньому отримають + 20% до окладу, а «офіцери» + 10%, інформують Патріоти України.

При цьому мінімум складе близько 20 тисяч рублів (раніше - близько 16 тисяч) у рядового, і далі за званням (у капітана, наприклад, близько 40 тисяч). За «бойові» у піхоти + 2% від окладу за добу, у решти + 1% (залежить від кількості днів на передовій або бойовому чергуванні).

Ресурс зазначає, що таку інформацію передали ще в січні деяким членам НЗФ. Однак, ходять чутки, що в лютому «влада» нібито не встигає зробити перерахунок, тому гроші з підвищенням і з заборгованістю за лютий члени НЗФ зможуть отримати тільки в березні. Крім того, незрозуміло, ці суми вказані вже з урахуванням податків чи ні.
@dontel пише, що в ОРДО прогнозують ще одне підвищення приблизно на 10% влітку поточного року. Ресурс додав: "Учитывая прежний и будущий рост цен на все товары и услуги ЖКХ, а также условия на ЛБС, такое увеличение довольствия можно считать малоэффективным. Но, как говорят бойцы, "уже хоть что-то".

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...