Однак вибачатися не стали: Угорський уряд "повернув" Україні Крим

У неділю, 4 червня, уряд Угорщини видалив скандальний ролик про війну в Україні, на якому окупований Крим не є частиною української території. Натомість на Youtube-каналі угорського уряду з’явилося нове відео із правильною картою, передають Патріоти України.

Жодних пояснень чи вибачень з цього приводу у підписі до ролика немає. “Десятки тисяч дітей залишилися сиротами, багато сотень тисяч домівок були зруйновані, понад десять мільйонів людей були змушені покинути свою батьківщину. Досить війни! Настав час миру!” - йдеться у тексті до відео.

У закадровому тексті знову ж таки не наголошується, що причиною цих нещасть стало повномасштабне вторгнення російських військ в Україну 24 лютого 2022 року за наказом президента Росії Володимира Путіна.

Однак, цього разу на словах про загрозу глобального конфлікту з’являється карта з червоним силуетом України, до якої включено Кримський півострів.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...