Однією ногою в дурдомі: Після спроби суїциду Медведєва відправили до психіатра і заборонили пити, - ЗМІ

Заступник секретаря Радбезу РФ, експрезидент Росії Дмитро Медведєв - нібито намагався вкоротити собі віку, а тепер до нього приставили психіатра і заборонили вживати алкоголь. Про проблеми в житті Медведєва пише Telegram-канал GeneralSVR, дані якого неодноразово підтверджувалися, передають Патріоти України.

Вже з наступного тижня з Медведєвим почне "працювати" психіатр. "Попередньо встановлено графік контактів - чотири рази на тиждень, за необхідності графік буде переглянуто. Дмитро Анатолійович буде змушений слідувати рекомендаціям і дотримуватися графіка не лише спілкування з лікарем, але і регулярного прийому прописаних ліків. Сподіваємося, терапія дасть позитивну динаміку, і ми вже скоро побачимо Дмитра Анатолійовича, який мирно сидить на лавочці в парку і спокійно спостерігає процес росту дерев, а політика - це зайве, не його це", - йдеться в повідомленні.

В кінці червня GeneralSVR повідомив, що Медведєв вирішив покінчити життя самогубством і написав п'ять варіантів передсмертної записки. У цих записках він нібито назвав "спецоперацію в Україні" війною і звинуватив у всьому свого "шефа" - президента Путіна.

"Вчора ввечері (27 червня, - ред.) була відвернена спроба суїциду колишнього президента Росії Дмитра Медведєва. Під час прибирання кабінету Дмитра Медведєва жінка з прислуги випадково звернула увагу на кілька списаних аркушів паперу на столі й на підлозі. Мабуть, її зацікавив зміст. Так, виявивши п'ять варіантів передсмертної записки, написаних великим розмашистим почерком Дмитра Анатолійовича, прислуга одразу повідомила охороні. Дмитра Медведєва охорона знайшла міцно п'яним і з пістолетом у правій руці. Після недовгих умовлянь Медведєв віддав пістолет, який, як з'ясувалося, був заряджений бойовими патронами", - йдеться у повідомленні.

У Медведєва нібито була виявлена ще одна записка - мабуть, шостий і остаточний варіант. Про інцидент доповіли господареві Кремля Путіну.

"Путін розпорядився не давати Медведєву більше спиртного і контролювати кожен крок до особливого рішення. Інциденту вирішено не надавати розголосу", - пише канал. У своїх записках Медведєв нібито писав про те, що ненавидить війну і не в силах переживати приниження, які на нього звалилися.

"У записках Дмитро Медведєв написав, що не може переносити принижень і душевних переживань, почувається нікчемою, ненавидить війну і тих, хто її розв'язав, і в своїй смерті звинувачує президента Росії Володимира Путіна, Юрія Ковальчука, Миколу Патрушева, Олександра Бортникова та Ігоря Сєчіна. В одному з варіантів записки Медведєв пише, що йому набридло бути лялькою. Практично все написане має сумбурний та емоційний характер і мабуть було написало в стані алкогольного сп'яніння", - йдеться у повідомленні.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...