Одного важко поранено, другий - мертвий: На Буковині стався черговий напад на прикордонників

У Чернівецькій області сталося одразу дві НП з бійцями місцевого прикордонного загону — 22-річний солдат прикордонної служби отримав вогнепальне поранення у груди, а в ніч на 22 січня неподалік українсько-румунського кордону виявили тіло ще одного військовослужбовця. Про це в коментарі ЗМІ повідомив представник Чернівецького прикордонного загону Сергій Бровко, передають Патріоти України.

За словами офіцера, загиблому було 19 років. «У п'ятницю, неподалік українсько-румунського кордону, було виявлено тіло військовослужбовця без ознак життя. Надалі було викликано карету швидкої медичної допомоги, поінформовано представників поліції та інших правоохоронних органів. Також на місце було викликано офіцерів прикордонного загону для проведення внутрішнього службового розслідування» , — повідомив Бровко.

Пораненого військового госпіталізували, його стан оцінюється як важкий. «…вночі 23 січня, прикордонним нарядом було отримано інформацію про поранення військовослужбовця на одному з гірських підрозділів. Коли наряд сусідній прибув, то побачив пораненого. Прикордонним нарядом було надано першу медичну допомогу» , — уточнили у прикордонному загоні.

Відомо, що раніше в цьому районі вже фіксували дивні смерті прикордонників — так, у квітні неподалік пункту пропуску «Порубне» прикордонник вчинив акт суїциду. А в серпні було зафіксовано ще одну загибель військового на чергуванні.

Джерело: УНН

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...