Одному видали лише 5 патронів, інший вкрав форму ЗСУ, бо тепла: "Азов" у Маріуполі спіймав "мобілізованих" із ОРДЛО (відео)

Окремий загін спеціального призначення НГУ "Азов" взяв у полон двох ополченців. Вони розповіли про сумну долю "армії" ОРДЛО, передають Патріоти України.

Їхнім історіям позаздрить навіть кінематограф Голлівуду. Полонені говорять про страх перевдягнених в укропів ополченців застрелити одне одного, бо заплуталися хто є хто. Здається, "асвабадітєлям" спершу потрібно звільнитися самим від рабства, а тоді йти "асвабаждать" вільних людей.

Так, один із полонених просто вийшов в магазин, його схопили, видали п'ять патронів і одразу посадили в автобус до Маріуполя. За його словами, наказ від командира був стріляти по мирних жителях, бо ті можуть бути військовими. А далі наступило "одетие пакета на голову".

Носив форму ЗСУ, бо та якісна і тепла

Іншим полоненим виявився вже "досвідчений" ополченець – ще з 2014 року. Чоловік розчарований в "республіканському" командуванні. Крім того, йому дуже сподобалося форма ЗСУ, яку їм видав командир – вона "очень качественная и теплая".


Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...