Однопартієць Трампа несподівано висловився щодо обмежень використання західної зброї Україною

Колишній директор ЦРУ і ексдержсекретар в адміністрації 45-го президента США Дональда Трампа Майк Помпео висловився проти обмежень, якими США та інші союзники обумовлюють використання Україною так званої далекобійний західної зброї. Про це Майк Помпео заявив під час зустрічі 2 жовтня в аналітичному центрі в Лондоні, передають Патріоти України.

За його словами, політика накладених обмежень, стала шкідливою. "Нездатність вражати військові цілі на іншому боці умовної смуги мені видається військово нерозумною і стратегічно дурною", - сказав Помпео.

Він також відкинув припущення, що застосування Україною далекобійної зброї було б ескалацією війни, заявивши, що це "не створило б додаткових ризиків”.

Вибір зроблено: 100-річний експрезидент США розповів, за кого голосуватиме на виборах

середа, 2 жовтень 2024, 23:55

39-й президент Сполучених Штатів Америки, 100-річний Джиммі Картер заявив, що хоче дожити до президентських виборів у листопаді, щоб проголосувати за Камалу Гарріс. Про це пише NTV, передають Патріоти України. Джиммі Картера у Штатах тривалий час висмі...

Росія почала розробляти дрон, яким замінить "Орлани": Ось що відомо про новий безпілотник

середа, 2 жовтень 2024, 23:25

Російська Федерація розпочала розробляти нове покоління дронів "Орлан". Цим займається Спеціальний технологічний центр. Про це заявив генеральний конструктор СТЦ Роман Іванов російському агентству ТАСС, передають Патріоти України. За його словами, СТЦ ...