Однорічного хлопчика ґвалтували двоє, помер: Денісова розповіла про нові звірства окупантів в Україні

Російські військові окупанти продовжують вчиняти злочини сексуального характеру на окупованих територіях України. Зокрема жертвами часто стають діти, іноді навіть молодше десяти років, а також старші чоловіки. Про це повідомила уповноважена з прав людини Верховної Ради України Людмила Денісова, передають Патріоти України.

Впродовж останнього тижня на телефон лінії психологічної допомоги Уповноваженого надходять повідомлення про сексуальні злочини рашистів із звільнених районів Харківської області від жертв та їхніх рідних.

"Учора лише за одну годину, через пережите сексуальне насильство, звернулися 10 осіб, з них 8 - зґвалтовані неповнолітні. У тому числі двоє хлопчиків 10 років", - повідомила Денісова та додала, що за добу до психологів Офісу було 56 дзвінків.

"Трійнята 9 років, дівчата. Зґвалтовані рашистами, мають тяжкі травми статевих органів. Усе це на очах у матері, вона у шоковому стані. Ізюм.

Звернулася мама, на її очах дев’ятимісячну донечку зґвалтували свічкою.

Однорічного хлопчика ґвалтували двоє, помер.

Дівчинка двох років, ґвалтували двоє, залишилася живою.

Зґвалтовані чоловіки 67 та 78 років", - розповіла про деякі з випадків уповноважена.

Вона звернулась до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення РФ в Україну врахувати ці факти геноциду українського народу та закликала партнерів в усьому світі посилювати санкційний тиск на рф, надавати Україні наступальну зброю, долучатися до розслідувань злочинів рашистів в Україні. "Ворог має бути зупинений, а усі причетні до звірств в Україні - постати перед судом!", – закликала Денісова.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...