Однорічний син найбагатшого депутата Львова став власником медцентру і 5 квартир, - журналістське розслідування

Батько "малюка-багатія" - Григорій Козловський - відомий як фігурант антикорупційних журналістських розслідувань.

Наймолодший син депутата Львівської обласної ради від партії "Європейська солідарність" Григорія Козловського – Ярема Козловський, якому ще не виповнилося й року – став власником приватного медичного центру на вулиці Якова Раппапорта, 6 у Львові. Така інформація міститься у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Водночас "Наші гроші" повідомляють, що це не єдині квадратні метри, якими "обзавівся" малюк, передають Патріоти України.

Згідно із реєстром, будинок площею приблизно 4,2 тис. кв. м маленький Ярема отримав 9 квітня 2021 року на підставі договору дарування.

Будівля, власником якої стала дитина, і є майбутнім приватним медичним центром із пологовим відділенням у Львові. Його, зокрема, будує компанія "Лемберг Медікал Центр", якою володіє співачка і дружина депутата Юлія Козловська (Думанська), а очолює фірму сам чоловік.

Відомо, що компанія орендує земельну ділянку під будівництво медцентру ще з серпня 2019-го, а містобудівні умови та обмеження отримала в жовтні того ж року.

Медцентр будують на вул. Якова Раппапорта, 6 у Львові

За даними розслідувачів, із будівництвом медичного центру пов’язано декілька судових позовів. Так, скасувати дозволи на нього хочуть представники єврейської общини, оскільки це відбувається на похованнях Старого єврейського кладовища. Крім того, там розташовувався будинок, який історично належав до єврейського госпіталю.

Що ще відомо про малюка-власника нерухомості у Львові

Ярема Козловський народився у сім’ї тоді ще підприємця й співачки 9 травня 2020 року. Малюк у свій неповний рік володіє також квартирами, двома паркомісцями в житловому комплексі "Avalon 37" (вулиця Личаківська, 37 у Львові) і двома приміщеннями гостьових будинків-елінгів у Вінниках на Львівщині, площею майже 300 кв. м. Адреса будинків збігається з "Академією футболу" його батька біля Вінниківського озера в районі вулиці Хмельницького в містечку.

Будівля, власником якої став Ярема Козловський, є майбутнім приватним медичним центром

Чотири з п’яти квартир, записаних на малюка, розташовані в ЖК "Avalon" на вул. Липинського. Також цьогоріч 18 лютого Яремі "подарували" будинок у Східниці з басейном площею 249 кв. м.

Хто такий Григорій Козловський

Львів’янин Григорій Петрович Козловський – 50-річний бізнесмен, найбагатший депутат Львівської міськради (за декларацією 2018 року, але в місцевих ЗМІ його так називають досі), який на місцевих виборах у жовтні 2020-го пройшов до Львівської облради.

Григорій Козловський із дружиною Юлією Думанською

Туди чоловік балотувався у загальному списку "Європейської солідарності" під №39, але в окрузі №5 (Личаківський, Сихівський та Франківський райони Львова, Винники, Лисиничі, Підбірці) він йшов на вибори під №2 і набрав необхідну квоту голосів для проходження в облраду.

У Львові Козловський відомий як фігурант антикорупційних журналістських розслідувань. Він є співвласником "Львівської тютюнової фабрики", власником Grand Hotel, низки будівельних фірм та ресторанів у центрі міста, а також футбольного клубу "Рух".

50-річний бізнесмен Козловський вважається найбагатшим депутатом Львівської міськради

Торік Козловський розпочав будівництво масштабного спортивно-відпочинкового комплексу навколо Винниківського озера біля Львова. Це викликало протести частини місцевих жителів, на місці будівництва вони намагалися блокувати вирубку лісу.

Козловський одружений зі львівською співачкою Юлією Думанською, з якою виховує доньку й сина. Також має троє дітей від першої дружини.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...