Одним словом - допомогли: "Слава Украине - Крым наш… Все наше!". Рашисти Пореченков і Охлобистін зробили запис на підтримку "Зе! Президента" (відео)

Відомі україножери впевнені, що тепер Володимир Зеленський їм винен за підтримку на президентських виборах

Пореченков і Охлобистін допомагають як можуть

Скандальні російські актори-україноненовисники Михайло Пореченков і Іван Охлобистін, які словом і ділом підтримували анексію Криму та вбивству українців на Донбасі, зробили запис в підтримку кандидата в президенти Володимира Зеленського, зазначають Патріоти України.

«А если он выиграет… будет нам должен», - кажуть "солодка парочка" рафінованих рашистів.
«Слава Украине — Крым наш… Всё наше!», - впевнено говорять Пореченков і Охлобистін, випиваючи по чарці (мабуть, горілки).
«Только Зеленский», - голосно закінчують свою провову ці двоє.
Варто нагадати, що Пореченков і Охлобистін їздили на Донбас до "гібридів" так званої «ДНР». Пореченков навіть стріляв по позиціям "кіборгів" Донецького ауропорту, прикрившись вбранням "преса". Обидва неодноразово закликали до захоплення України.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...