"Одним словом, мудак. Признаю": "Слуга" Яременко після секс-скандалу у Раді потрапив на "гачок" пранкерів (фото)

У середу нардеп від "Слуги народу", глава комітету з міжнародних справ Ради Богдан Яременко потрапив у скандал, коли журналісти зняли його листування в Раді - він домовлявся про секс з дівчиною за 100 доларів на годину, передають Патріоти України.

Спочатку Яременко говорив, що він свідомо сам засвітив цю переписку і вона насправді нібито "не справжня". Але потім, несподівано для всіх, він видалив цей пост і написав новий - вже з каяттям за скоєне і з вибаченнями перед дітьми, дружиною, фракцією і президентом. Це багатьох здивувало, так як кардинально суперечило колишній лінії поведінки нардепа.

З'явилися конспірологічні версії, що Яременко так зробив під тиском партійного начальства, яке було вкрай незадоволене скандалом і тим, як він себе повів. Але, як з'ясувала "Страна", насправді все набагато цікавіше.

Спонукав Богдана Яременка принести вибачення український пранкер, відомий під ніком "Джокер". Як розповів сам "Джокер", він вже деякий час листувався з Яременком під виглядом генпрокурора Рябошапки. І від його імені пранкер і порадив Яременку видалити свій пост і принести вибачення фракції і президенту. Що нардеп оперативно і зробив. При цьому, він повністю усвідомлює свою провину і посипає голову попелом. "Одним словом, мудак. Визнаю", - написав Яременко.

Він також розповів, що думав, що сидить у "захищеному кутку" і журналісти не зможуть знімати екран його телефону. Тобто, таким чином, ще раз фактично підтвердив справжність листування з дівчиною "за 100 доларів".

Джерело: Страна

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...