"Одним ворогом менше": Скандальна нардепка шокувала Раду висловлюванням про смерть колеги (відео)

Нардепи групи партія "За майбутнє" вийшли до парламентської трибуни, звинувативши "слугу народу" Галину Третьякову в неповазі до пам'яті загиблого Антона Полякова. Про це Патріоти України повідомляють з посиланням на онлайн трансляцію з Ради.

Ігор Палиця заявив, що Третьякова в партійному чаті "слуг" прокоментувала смерть колишнього соратника, написавши, що стало "одним ворогом менше".

"Яким би не був політичним опонентом Антон Поляков - померла людна, окрім того наш колега по парламенту", - заявив він.

Палиця звернувся до керівництва фракції зробити висновок зі слів Третьякової, що так неприпустимо висловлюватися. У відповідь Третьякова з місця заявила: "Звідки "За Майбах" знає про чат "слуг"? Вони вважають, що можуть накинути хустки на рот?"

Ведучий засідання Руслан Стефанчук осадив Третьякову і вимкнув їй мікрофон.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...