"Одним залпом знищувались цілі штаби бригад": Терорист Гіркін поскаржився на точну роботу HIMARS в Україні

Російський воєнний злочинець, колишній ватажок терористичної організації ДНР Ігор Гіркін поскаржився, що реактивна система залпового вогню HIMARS сотнями знищує російських окупантів. Українофоб заявив, що завдяки цій установці ЗСУ випалюють цілі штаби бригад, передають Патріоти України.

При цьому терорист наголосив, що великі втрати РФ зазнає серед командирів. Фрагмент чергового скиглення Гіркіна опублікований в Telegram (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Злочинець зізнався, що ефективна робота HIMARS в Україні призводила до знищення таборів підготовки російських військових та штабів. Водночас Гіркін заявив, що наразі загарбники більше думають про "заходи безпеки".

"За рахунок підвищення заходів безпеки в тилу вже сотні людей за один залп вони не виносять. А такі випадки були. Цілі штаби бригад знищувалися одним залпом. Штаби бригад разом із командирами. Цілі табори підготовки зносилися", – заявив злочинець.

За словами терориста, випадок у Макіївці, коли один залп HIMARS знищив сотні російських окупантів, не поодинокий. Він поскаржився, що загарбники продовжують збиратися в купи і стають жертвами реактивної установки.

"Випадок у Макіївці він аж ніяк не поодинокий. Він просто найрезонансніший вийшов. А були й гірші. Зараз навчилися з цим боротися. Наші військові усвідомили, що навіть на значній віддаленості від фронту не варто збиратися докупи і відзначати день росгвардії. Ну, накрили росгвардію у Донецьку", – розповів терорист.


Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...