Одразу на смерть: РФ агітує школярів окупованого Старобільська йти на війну, - ЦНС

Росія агітує школярів тимчасово окупованого Старобільська Луганської області йти на війну проти України. За це ворог обіцяє гроші та соцпакети, передають Патріоти України з посиланням Центр національного спротиву (ЦНС).

Зокрема, країна-агресор пропонує зарабіток у розмірі більше, ніж 2 млн рублів на рік, а також повний соціальний пакет кожному, хто підпише контракт із Міністерством оборони РФ.

"Ніби нічого дивного в Росії, але такі листівки розповсюджують у школі тимчасово окупованого Старобільська у Луганській області", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС наголосили, що тут окупанти ведуть агресивну кампанії по мобілізації до армії РФ серед школярів. Ворог маніпулює свідомістю дітей, подаючи війну як почесний обов'язок і шлях до так званого "героїзму".

"Вони нав’язують ідею, що участь у війні - це можливість "захищати батьківщину", приховуючи реальну мету - використовувати молодь як гарматне м’ясо в агресивній війні проти України. Особливо цинічно це виглядає на тлі того, що підлітків залучають до пропаганди війни, ще до досягнення повноліття", - зазначив інформаційний ресурс.

В кінці публікації Центр національного спротиву попередив, що на всіх, хто пішов на співпрацю із російською окупаційною владою, чекає відповідальність

Молдовський військовий загадковим чином загинув на кордоні з Придністров'ям

п’ятниця, 13 вересень 2024, 13:04

Молдовський військовий загинув 12 вересня при виконанні обов’язків на лінії розмежування з Придністров'ям внаслідок пострілу зі зброї. На місці події працюють поліція та судові експерти, які проводять розслідування, інформують Патріоти України. Як пові...

"Бавовна" вдалася: Під Маріуполем завдано удару по складу ракет для ППО окупантів, - Андрющенко

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:30

Можливе й ураження розрахунку ППО. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. "Підтверджене влучання по складу з боєкомплектом та ракетами для систем ППО в хуторі Глибоке. Детонація тривала до 5:20. Попередньо,...