Один був ведучим на Антимайдані в 2014 році: У Карабасі поранили трьох російських журналістів

Пропагандист Росії Юрій Котьонок родом з Житомира. Після Революції Гідності він втік до Росії і неодноразово їздив до окупантів на Донбас.

У Нагірному Карабасі троє російських журналістів отримали поранення в четвер, 8 жовтня. Вони постраждали внаслідок обстрілу собору Святого Христа Всеспасителя в місті Шуші. Про це повідомив глава Єдиного вірменського інформцентру при Кабміні Вірменії Ованнес Мовсісян, передають Патріоти України.

За його словами, один із журналістів у важкому стані. Так звана влада Карабаху повідомила, що ним виявився блогер Юрій Котенок, його доставили в лікарню для проведення операції.

За даними російських ресурсів, другим пораненим є кореспондент Левон Арзанов, який працює на порталах "Офіцери Росії", "Силовий блок" і в газеті "Красная звезда".

Юрій Котенок.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...