Один із командирів застрелився: У мережі показали розбиту техніку "елітної" Кантемирівської дивізії РФ (відео)

У мережі показали розбиту техніку кантемирівської дивізії. З відео важко сказати, скільки саме там одиниць техніки, проте очевидно, що її багато, повідомляють Патріоти України.

"Елітна" кантемирівська дивізія отримала на горіхи щонайменше вчетверте

Спершу кантемирівська дивізія окупантів "вигребла" від ЗСУ під Києвом, потім на Чернігівщині, потім на Сумщині, а тепер і на Харківщині. Речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що після цього дивізію хотіли кинути на охорону Білгородської області. Але погодились лише 4 людини. І не дивно, адже нищити ворожу "елітну" дивізію стало для ЗСУ традицією.

Один з командирів Кантемирівської дивізії застрелився, іншого звільнили

  • Ще перед тим, як ЗМУ звільнили від загарбників Тростянець на Сумщині стало відомо, що застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу кантемирівської дивізії.
  • Все тому, що росіяни вирішили використати техніку, яка перебувала на зберіганні. Командир не зміг пережити, що з 10 "розконсервованих" танків лише один був в більш-менш працездатному стані. Решта – повністю розукомплектовані. У частини з них не було навіть двигунів.
  • Іншого командувача 1-ї танкової армії, до якої входить кантемирівська бригада, зняли з посади. Мовиться про генерал-лейтенанта сергія киселя. Його звільнили через величезні втрати та провал "операцій".

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...