Один намагався прикидатися "пресою": В Одесі затримали трьох ймовірних пособників окупантів

В Одесі за останню добу затримано трьох ймовірних пособників окупантів, у одного з чоловіків були підроблені прес-карти. Про це журналістам повідомила прес-секретар управління патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко, передають Патріоти України.

За її словами, в Київському районі міста виявлено чоловіка, який проводив фото- і відеофіксацію місця, в яке днями потрапила ворожа ракета. Будь-яких документів, що засвідчують особу, при ньому не було.

"Єдиний "документ", який опинився у зловмисника – прес-карти. Пізніше з'ясувалося, що вони підроблені. Його доставили в поліцію для подальшої перевірки", - розповіла Марченко.

Також вчора на в'їзді в місто затримано чоловіка, в машині якого виявили фото -, відеоапаратуру і коптер. Затриманий не надав патрульним пояснень на предмет цієї техніки. Його передали представникам відповідних відомств.

Крім того, як зазначила Марченко, сьогодні вночі в Суворовському районі міста затримано порушника комендантської години, в телефоні якого виявлено активне листування з військовослужбовцем РФ. Цього чоловіка доставили в поліцію.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...