Один пілот вижив: Українські військові збили два вертольоти окупантів на Херсонщині (відео 16+)

Українські військові 12 березня збили два вертольоти російської армії над Скадовським районом Херсонської області. Про це повідомили в Міноборони, передають Патріоти України.

На опублікованих кадрах видно, що десь серед поля лежать уламки ворожої авіації, там також спостерігається пожежа. Автор ролика також показав бортові номери одного з гелікоптерів російської армії – RF 1340.

Один з пілотів вижив і його доправили до лікарні, повідомив речник Одеської військово-цивільної адміністрації Сергій Братчук. "Два рашистських гвинтокрили збили над Скадовським районом на Херсонщині. Один з пілотів вижив, везуть до лікарні", – йдеться у повідомленні.

Радник голови МВС України Антон Геращенко опублікував фото документів одного зі збитих російських пілотів.

Ситуація погіршилась: Україна вже втратила більше територій, ніж повернула під час контрнаступу, - WP

субота, 18 травень 2024, 9:57

Російська армія тисне на Сили оборони України на великій території.Як пише The Washington Post, Росія завдає ударів по українських позиціях уздовж майже 1000-кілометрової лінії фронту, посилюючи свої позиції в той час, коли Сили оборони України все ще...

Удар під дих: Російський Туапсинський нафтопереробний завод зупинився після атаки безпілотників

субота, 18 травень 2024, 9:55

Пожежа, спричинена атакою українського безпілотника на російський Туапсинський нафтопереробний завод на узбережжі Чорного моря, призвела до екстреної зупинки заводу. Але є можливість досить швидко його перезапустити, пише Reuters з посиланням на два д...