Один постріл - одна ціль: Українські снайпери показали, як вони тренуються (фото, відео)

В Об'єднаних силах постійно вдосконалюють способи і методи ефективно протистояти ворогові.

Український снайпер. Фото: прес-служба ООС.

Бійці ЗСУ показали як ефективно нищать російських снайперів. Вони щоденно вдосконалюють свої навички, щоб втрат ворога було більше, передають Патріоти України із посиланням на прес-центр Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Крім техніки, систем радіоелектронної, протиповітряної боротьби і розвідки, іноземні фахівці активно тестують останні зразки потужного снайперського озброєння.

У відповідь в Об'єднаних силах постійно вдосконалюють способи і методи ефективно протистояти ворогові", - зазначають військові.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...