Один район "звільняв" інший: Як донеччани зрозуміли, що росіяни обстріляли Донецьк і звідки вони це робили

Мешканці Донецьку почали поширювати через соціальні мережу інформацію, що вибухи, які пролунали напередодні в місті, насправді сталися через випущені із сусіднього району міни. Про це в ефірі «Єдиного марафону» розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

«Дуже цікавий епізод. Місцеві мешканці в Донецьку почали трошки прозрівати. Сьогодні зранку всі соціальні пабліки в Донецьку обговорювали, як із Макіївки розрахунок блукаючого міномету розстрілював різні райони Донецьку. І вони там матюкалися, «що ви робите, навіщо один район звільняє інший. Не треба нас звільняти і припиніть обстрілювати Донецьк», - розповідає Жданов.

Експерт наголосив, що таки соціальна мережа має потужну силу, завдяки чому інформація розповсюдилася дуже швидко. «Місцеві почали розуміти, що з одного району Донецька гатять по іншому», - додає він.

Жданов переконує, що мета таких дій незмінна – дегуманізація України і залякування українців в місті, нібито, якщо ніби-то туди зайдуть ЗСУ, то всім буде дуже погано.

Джерело: ТСН.ua

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...