"Один снаряд - і в нас 8 поранених": Окупант попросив батька ховатися від мобілізації

Один із російських окупантів зізнався, що українська армія продовжує завдавати потужних ударів по загарбниках. Тому солдат попросив свого батька у будь-який спосіб ухилитися від мобілізації, щоб не загинути на війні в Україні, передають Патріоти України.

Аудіоперехоплення розмови опублікувало Головне управління розвідки Міноборони. На записі чути, як росіянин розповідає батькові про те, як потрапив у оточення ЗСУ.

"Нас учора, так скажемо, роз***али дуже сильно. Вісім людей поїхали без ніг, без рук. Усі живі, але поранені, їх забрали вчора. Невідомо, що відбувається, кажуть, що ми чи то в оточенні, чи х**н зрозумій де. Зараз незрозуміла хе**я відбувається", – поскаржився окупант.

Тому він просив батька не йти воювати: "Мобілізація мобілізацією, тату, розумієш, учора три снаряди, і третій вісьмох забрав, розумієш?" Проте батько дав зрозуміти, що не збирається чинити опір рішенням російської влади. "Якщо принесуть повістку, вже нічого не вирішиш", – сказав він.

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...

Так і не запрацював? Чи буде продовжено американський ленд-ліз для України: У МЗС дали відповідь

субота, 27 квітень 2024, 10:30

Майже два роки тому президент США Джо Байден підписав акт про ленд-ліз для України, який передбачав передачу американської зброї через механізми оренди або позики, передають Патріоти України. Однак його так і не було застосовано, термін дії документа ...