Один Су-25 і вісім Ка-52: Воїни 47-ї бригади за літо настріляли ворожої авіації на $139 млн (відео)

Бійці зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 47-ї окремої механізованої бригади працюють безперервно. Українські захисники регулярно знищують техніку ворога. Про це стало відомо із Telegram-каналу 47-ї ОМБр. У мережі показали кадри боїв бригади на Мелітопольському напрямку, передають Патріоти України.

"Одні – у постійній готовності, інші – тренуються. І цей процес безперервний. Розслабишся – ворожа авіація буде над нами", – йдеться у повідомленні.Також у джерелі заявляють, що бійці 47-ї ОМБр масово знищують авіацію ворога.

"Поки 47-ма ОМБр не приїхала на Мелітопольський напрямок, окупанти літали тут впевнено і нахабно. Але після того, як знищили один ворожий Су-25 і вісім вертольотів Ка-52, їхня впевненість перетворилася на страх", – кажуть бійці 47-ї бригади. На каналі уточнили, що загальна сума втрат окупантів – $139 млн.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...