Один вбитий, трьох поранено: У ЗСУ нові втрати на Донбасі

Протягом 9 липня бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу загинув один український військовий. Ще у трьох поранення, повідомляють Патріоти України з посиланням на зведення штабу Операції об'єднаних сил.

"Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення несумісне з життям. Командування Об'єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого", - йдеться у повідомленні.

Травмованих бійців доставили до лікарні. Один військовий отримав поранення, ще двоє – бойові травми. Їх стан задовільний.

Поблизу населеного пункту Зайцеве противник обстрілював позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Невельського ворог відкривав вогонь з артилерії калібру 122 мм.

"У напрямку населеного пункту Піски противник тричі здійснював обстріли з мінометів 120-го калібру. У районі Троїцького бойовики двічі вели вогонь по наших позиціях зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. Біля Новозванівки противник застосовував міномети 82-го калібру. Поблизу Авдіївки окупанти обстріляли бійців ООС з ручних протитанкових і підствольних гранатометів", - йдеться у повідомленні ООС.

Крім того, в районі населеного пункту Кримське військові Об'єднаних сил зафіксували проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10".

У суботу, 10 липня, станом на 7:00 бойовики порушили режим припинення вогню п'ять разів.


"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...