Один з пунктів стосується України: Джонсон назвав умови свого відходу з поста голови уряду

Очільник британського уряду Борис Джонсон назвав умови, за яких він готовий піти у відставку. Про це пише BBC, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання одного з членів парламенту, прем'єр-міністр Британії повідомив, що він готовий піти у відставку лише у двох випадках:

  • якщо уряд не зможе продовжувати належним чином виконувати роботу;
  • якщо уряд не зможе й надалі надавати підтримку Україні.

Джонсон підкреслив, що він має "колосальну більшість" й тому він продовжить ефективно працювати.

Нещодавно міністр фінансів Британії Ріші Сунак та міністр охорони здоров'я Саджид Джавід пішли у відставку. Вони залишилися незадоволеними вчинками Бориса Джонсона.

Нагадаємо, Джонсон зберіг свою посаду. Лише трохи більше ніж 40% депутатів від правлячої Консервативної партії висловили Борису вотум недовіри.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...