Офіс генпрокурора взяв під свій контроль: Смерть судді Печерського суду розслідують як умисне вбивство

За фактом смерті судді Печерського районного суду міста Києва Віталія Писанця відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України). Процесуальне керівництво проводить Київська обласна прокуратура. Про це повідомляє Офіс генпрокурора в неділю, 12 вересня, передають Патріоти України.

За попередніми даними слідства, подія сталася 11 вересня поточного року в селі Погреби Броварського району Київської області. Зараз тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії, встановлюються всі обставини події і призначений комплекс експертиз.

"Офіс Генерального прокурора взяв на контроль хід розслідування у кримінальному провадженні", - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, під Києвом знайшли мертвим суддю Віталія Писанця. Справу веде Державне бюро розслідувань. Відомо, що Віталій Писанець продовжував арешт підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...